ANSVARSFRASKRIVELSE

ANSVARSFRASKRIVELSE

Ved at gå denne hjemmeside accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser for brug af websted, alle gældende love og bestemmelser, og accepterer, at du er ansvarlig for at overholde gældende lokal lovgivning. Hvis du ikke er enig med nogen af disse vilkår, må du ikke bruge eller få adgang til dette websted. De materialer der findes på dette websted er beskyttet af ophavsret og varemærkeret.

2. Brug License

Tilladelse er givet til midlertidigt at downloade en kopi af materialerne (information eller software) på www.afinstallermalware.com hjemmeside ‘s til personlig brug, ikke-kommerciel brug forbigående. Dette er tildelingen af ​​en licens, ikke en overførsel af titel, og under denne licens, du må ikke:

ændre eller kopiere materialer;

bruge materialerne til noget kommercielt formål eller for enhver offentlig visning (kommerciel eller ikke-kommerciel);

forsøge at dekompilere eller foretage reverse engineering software findes på www.afinstallermalware.com websted.

fjerne copyright eller andre proprietære notationer fra materialerne eller

overføre materialerne til en anden person eller “spejle” materialerne på en anden server.

Denne licens ophører automatisk, hvis du overtræder nogen af ​​disse begrænsninger og kan opsiges af www.afinstallermalware.com til enhver tid. Efter afslutning din visning af disse materialer eller ved ophør af denne licens, skal du destruere alle downloadede materiale i din besiddelse enten i elektronisk eller trykt format.

3. Ansvarsfraskrivelse

www.afinstallermalware.com af Hjemmesidens leveres “som de er”. www.afinstallermalware.com giver ingen garanti, udtrykkelig eller underforstået, og herved fralægger og negerer alle andre garantier, herunder uden begrænsning, underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder eller anden overtrædelse af rettigheder. Hertil kommer, at www.afinstallermalware.com ikke garanterer eller fremsætter ikke erklæringer om nøjagtigheden, sandsynlige resultater eller pålideligheden af brugen af de materialer på sit websted eller på anden måde vedrører disse materialer eller på nogen websteder knyttet til dette websted.

4. grænser

Under ingen omstændigheder www.afinstallermalware.com eller dets leverandører holdes ansvarlig for eventuelle skader (herunder, uden begrænsning, erstatning for tab af data eller fortjeneste, eller på grund af driftstab,) som følge af brugen af eller manglende evne til at bruge materialerne på supprimerspyware. com hjemmeside, har selv om www.afinstallermalware.com www.afinstallermalware.com eller en bemyndiget repræsentant er blevet anmeldt mundtligt eller skriftligt om muligheden for sådanne skader. Fordi nogle jurisdiktioner ikke tillader begrænsninger underforståede garantier, eller begrænsninger af ansvar for følgeskader eller hændelige skader, kan disse begrænsninger ikke gælder for dig.

5. Revisioner og Errata

Materialet på www.afinstallermalware.com hjemmeside kunne omfatte tekniske, typografiske eller fotografisk. www.afinstallermalware.com garanterer ikke, at nogen af de materialer på sit websted, er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. www.afinstallermalware.com kan foretage ændringer i materialerne på sit til enhver tid uden varsel hjemmeside. www.afinstallermalware.com dog ikke, nogen forpligtelse til at opdatere materialerne.

6. Links

www.afinstallermalware.com har ikke gennemgået alle de websteder knyttet til sin hjemmeside og er ikke ansvarlig for indholdet af disse linkede hjemmesider. Inkluderingen af disse genveje antyder IKKE at, som www.afinstallermalware.com site. Brugen af ethvert linket hjemmeside er med risiko for brugeren.

7. Sitemap Ændringer Betingelser for brug

www.afinstallermalware.com kan revidere disse betingelser for brug på ethvert tidspunkt af sin hjemmeside uden varsel. Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af den daværende aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

8. Gældende lov

Ethvert krav vedrørende www.afinstallermalware.com website ‘s er underlagt lovgivningen i staten Delhi, Indien, uden hensyn til dens konflikt af lovbestemmelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *